• Verzending binnen 1-5 werkdagen
  • 20% korting met de code STOPPEN20

Inpakmateriaal

Via deze pagina vind je alle inpakspullen die je nodig hebt om je handgemaakte sieraden en andere creaties om te toveren tot een prachtig cadeautje!

Sieradenkaartje 'Wear me with 🤍'
Cadeauzakje hearts
Sticker mini heart
 Vloeipapier rainbow

Sieradenkaartjes

Handgemaakte sieraden verdienen het om geshowd te worden. Dat begint al vóór ze gedragen worden! Gebruik van een sieradenkaartje is hiervoor vaak dé oplossing. Gebruik ze om je armbandjes, kettingen en oorbellen op een nette manier te presenteren. Perfect voor als je je sieraad cadeau wilt doen.
Sommige sieradenkaartjes hebben een gaatje waarmee je deze op een rekje kunt hangen. Dat is dan weer ideaal voor gebruik in je winkel of stand!

Cadeauzakjes en stickers

Cadeauzakjes zijn er in vele soorten en maten. Sieraden zakjes van papier, organza, folie… er is van alles mogelijk. Met een mooi cadeauzakje tover je je handgemaakte sieraad binnen no time om in een cadeautje. Je maakt het geheel af met een mooie sticker. Bij Emma Sieraden hebben we stickers in vele soorten en maten! Zowel die voor het sluiten van je cadeauzakje als de grotere, rechthoekige sluitstickers. Deze zijn speciaal bedoeld om een brievenbusverpakking mee dicht te plakken. De eventuele tekst is altijd aan beide kanten van de brievenbusdoos goed te lezen!

Vloeipapier 

Wil je iets losjes inpakken, of misschien wel verzenden in een brievenbusdoosje of verzendzak? Dan is ons zijde vloeipapier het perfecte inpakmateriaal. Licht van gewicht maar toch erg stevig. En met de leukste prints! Pak je sieraden of ander materiaal in in het vloeipapier en maak het geheel af door het dicht te plakken met een leuke sticker.