• Verzending binnen 1-5 werkdagen
  • 30% korting met de code STOPPEN30
Kerst huisjes met vliegende rendieren

Ho, ho, ho….!

 

Nog maar even en dan is het zo ver: Kerstmis! Een super gezellige tijd met vrienden en familie waarbij pakjes onder de  kerstboom niet mogen ontbreken. Maar soms is het best lastig om iets origineels te verzinnen… Bij Emma Sieraden hebben we van alles wat hiervoor uitermate geschikt is! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan zo’n leuk DIY sieraden pakketje voor uw dochter? In de webshop staan enkele varianten maar op uw verzoek kunnen we ook een pakketje naar uw eigen wensen samenstellen. Uiteraard zijn alle kralen, bedels en andere onderdelen ook los verkrijgbaar!

Of geef jij dit jaar misschien wel een mooi handgemaakt sieraad aan je moeder? Neem eens een kijkje op onze sieraden pagina en stel je voor hoe ze zal shinen met één van deze juweeltjes! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Sinds kort bieden wij ook mooie RVS sieraden aan. Betaalbare kwaliteits sieraden die kleurvast en hypo allergeen zijn, want in de meeste gevallen nikkelvrij. Ziet u uw partner al stralen met zo’n mooie ketting of elegante oorbellen? Hier een kleine greep uit ons assortiment:

Een mooi cadeauzakje en een leuke sticker maken het geheel helemaal af. Op onze pagina met inpakmateriaal vind je alles wat je nodig hebt om er een feestelijk geheel van te maken.

Heb je je keuze al kunnen maken? Bestel dan nu snel! Sommige producten gaan erg hard en bovendien wil je je cadeaus toch ruim op tijd in huis hebben, zonder stress over of de pakketdiensten uw cadeautje nog wel op tijd bezorgen?