• Verzending binnen 1-5 werkdagen
  • 20% korting met de code STOPPEN20

Katsuki kralen

Katsuki kralen 4 mm

Katsuki kralen 6 mm

Katsuki kralen

Katsuki kralen zijn super trendy! Maar wat zijn katsuki kralen eigenlijk?
Katsuki kralen worden ook wel ‘disc kralen’ genoemd. Het zijn platte ronde schijfjes met een klein rijggat die gemaakt worden van polymeerklei. De meest gebruikte maten zijn 4 en 6 mm. De kralen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog; ons assortiment zal dan ook steeds weer uitgebreid worden met nog meer leuke tinten. Of je nu kiest voor felle neon tinten, zachte pastelkleuren of donkere herfstkleuren: katsuki kralen zijn geschikt voor elk seizoen!

Mix and match!

Katsuki kralen zijn super goed te combineren met bijvoorbeeld rocailleszoetwaterparels of acryl kralen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak het geheel af met een leuke bedel of tag en je trendy sieraad is klaar om gezien te worden. Combineer met leuke kwastjes of schelpjes en je beach look is compleet!

Katsuki kralen zijn ook nog eens erg licht van gewicht, wat ze zeer comfortabel maakt om te dragen. Gebruik ze in armbanden, kettingen, telefoonkoordjes, sleutelhangers en zelfs oorbellen! Door de kleuren en het draagcomfort zijn katsuki kralen ook zeer geschikt voor het maken van kindersieraden. 
Tip: katsuki kralen zijn ook prima te gebruiken als tussenkraal!