• Verzending binnen 1-5 werkdagen
  • 30% korting met de code STOPPEN30

Hij komt, hij komt…!

 

Nog maar even en dan is het zo ver: Sinterklaas komt naar Nederland en België! Een super gezellige tijd waarin we elkaar leuke cadeautjes geven. Maar soms is het best lastig om iets origineels te verzinnen… Een klein schoencadeautje, een leuk pakje voor pakjesavond: bij Emma Sieraden hebben we van alles wat hiervoor uitermate geschikt is! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan zo’n leuk DIY sieraden pakketje voor uw dochter? In de webshop staan enkele varianten maar op uw verzoek kunnen we ook een pakketje naar uw eigen wensen samenstellen.

Helemaal perfect als Sinterklaas cadeautje is onze adventkalender. 24 doosjes gevuld met van alles wat te maken heeft met sieraden en zelf sieraden maken. Van rocailles tot bedels, van acryl kralen tot telefoonkoord lusje. Garantie voor 24 dagen uitpakplezier!

Uitverkocht

Adventkalender 24 dagen

€ 17,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Adventkalender 24 dagen

€ 17,95
  • Adventkalender met 24 cadeaudoosjes
  • Elke dag een nieuwe verrassing!
  • Gevuld met van alles om zelf sieraden te maken
  • Foto's als indicatie vn wat je kunt verwachten; inhoud verschilt per kalender. 

Of geef jij dit jaar misschien wel een mooi handgemaakt sieraad aan je moeder? Neem eens een kijkje op onze sieraden pagina en stel je voor hoe ze zal shinen met één van deze juweeltjes! Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Een mooi cadeauzakje en een leuke sticker maken het geheel helemaal af. Op onze pagina met inpakmateriaal vind je alles wat je nodig hebt om er een feestelijk geheel van te maken.

Heb je je keuze al kunnen maken? Bestel dan nu snel! Sommige producten gaan erg hard en bovendien wil je je cadeaus toch ruim op tijd in huis hebben, zonder stress over of de pakketdiensten uw cadeautje nog wel op tijd bezorgen?